Volkan Demirel Logo
02TEMMUZ 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda teknik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu. Bugün sabah saatlerinde kuvvet testinden geçen oyuncularımız, antrenmana koşu ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 grup halinde tek pas ve top kapma çalışması yapan oyuncularımız, yine 3 grup halinde kontrollü pasa dayalı top kapma çalışması ile antrenmana devam etti. Bu çalışmalar sırasında kalecilerimiz, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi. Çift kalede, Aykut Hoca da oyuncularıyla birlikte yer aldı.

Bir süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Topuz ve Volkan Demirel de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Gökhan Gönül ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada topla çalışmalara başladı. Özer, Andre Santos ve Güiza ile sağ ön üst adele grubunda ağrı hisseden Gökhan Ünal, belinde ağrıları bulunan Uğur Boral, sol arka üst adale grubunda ağrıları bulunan Mert Günok ve sol kasığında ağrıları bulunan Emre antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. İzinli olan Alex ve Stoch ile milli takımında bulunan Lugano da antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Can Bartu Tesisleri’nde yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını  sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık tutulacak, saat 18.00’de başlayacak çalışma ise medyaya kapalı olacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR