Volkan Demirel Logo
02EYLÜL 2017
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan çalışma, 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışan oyuncularımız, ardından sahaya geçtiler. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncularımız, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da antrenmanı tamamladılar.

Sakatlığı sebebiyle Hollanda milli takımından dönen Robin van Persie’nin tedavisine başlanırken, Mehmet Ekici ve Yiğithan Güveli çalışmalarına takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Eşi doğum yaptığı için izinli olan Volkan Demirel ile milli takımlarda bulunan oyuncularımız Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Nabil Dirar, Roman Neustadter, Mauricio Isla, Giuliano Victor De Paula, Oğuz Kağan Güçtekin ve Ahmethan Köse antrenmanda yer almadı.

Takımımız, Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından 4 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla sürdürecek.
 

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR