Volkan Demirel Logo
05MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman oyuncularımızın dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı bireysel çalışmalar ile tamamladı. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Gökhan Gönül ile Semih Şentürk’ün yanı sıra kasık bölgesinde ağrıları olan Berk Elitez’in tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi. Selçuk Şahin ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı yaptığı hafif tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı.

 

Fenerbahçemiz, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına 6 Mart Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek. Antrenmanın ardından Takımımız, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla önce Ankara’ya hareket edecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR