Volkan Demirel Logo
05TEMMUZ 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Yeni sezon çalışmaları kapsamında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde bulunan Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sabah laktat testinden geçen oyuncularımız, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki akşam antrenmanına saat 18.00’de başladı. 1 Saat 30 dakika süren antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve dar alanda yapılan hücum-defans varyasyonlarının ardından antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Sabah laktat testine girmeyen ve düz  koşu yapan Bekir İrtegün  çalışmanın tamamında yer aldı.

İzinli olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt ise çalışmada yer almadı. Antrenmanın başında, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı bir çalışma gerçekleştiren kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Hasan Hüseyin Akınay, daha sonra yapılan çift kalede görev aldı. Oyuncularımız antrenman sonrası, tesislere gelen taraftarlara imza dağıttı ve onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Topuk Yaylası kampındaki yeni sezon hazırlıkları 6 Temmuz Cuma günü yapılacak çift antrenmanla sürecek. Saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basın mensuplarına kapalı, saat 18.00’de başlayacak günün ikinci antrenmanı ise basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR