Volkan Demirel Logo
06EKİM 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 2 grup halinde 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Ardından dar alanda pas çalışması yapan oyuncularımız çift kale maçla idmanı tamamladılar. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kaleye kadar Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı.
Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Milli  takımlarında bulunan Issiar Dia, Mamadou Niang, Diego Lugano, Joseph Yobo, Miroslav Stoch ve Andre Santos ile Milli Takımımızda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı ve Semih Şentürk’ün yanı sıra tedavisini ülkesinde sürdüren Daniel Güiza antrenmanda yer almadı. Sağ diz iç yan bağları kopan Selçuk Şahin ile tedavi süreci devam eden Uğur Boral’ın tedavilerine tesislerde devam edilirken, sol ayak bileği bağında yırtık olan Berk Elitez ise bireysel antrenörümüz Dolu Aslan ile takımdan ayrı çalıştı.

Takımımız, 7 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sabah ve akşam saatlerinde yapacağı idmanlarla hazırlıklarını sürdürecek. Sabah saat 10.30’da başlayacak antrenman basına kapalı, akşam saat 17.00’de yapılacak antrenman ise basına açık olarak gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR