Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına,  Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenmanda Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

A Milli Takımımızda bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk;  Slovakya Milli Takımı’nda yer alan Miroslav Stoch;  Senegal Milli Takımı’nda görev yapan Mamadou Niang ve Issiar Dia; Brezilya Milli Takımı’nda bulunan Andre Santos ile Nijerya Milli Takımı’nda bulunan  Joseph Yobo ile tedavisi için ülkesi İspanya’ya giden Daniel Güiza antrenmanda yer almadı.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 3 grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Sol dizinde ağrıları bulunan Lugano, yine sol dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral, karın kasındaki sakatlığı devam eden Mert Günok ile tedavisine devam edilen Volkan Demirel antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü.

Takımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci çalışmasıyla hazırlıklarına devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR