Volkan Demirel Logo
08EYLÜL 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, milli takımlarından dönen oyuncularımızın da katılımıyla Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenmana milli takımlarına giden tüm oyuncularımız katıldı. Samandıra’ya geç gelen Stoch da antrenmanın son bölümlerinde yer aldı. Koşu ve koordinasyon ile başlayan antrenman, 5  takım halinde top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Hücum-defans organizasyonlarının ardından antrenman çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Aykut Kıratlı Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çift kaleye kadar ayrı çalışmalar yaptılar, çift kalede ise dönüşümlü olarak görev aldılar.

Sol dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral, sol ayak tabanında ağrısı bulunan Bekir, karın kasındaki sakatlığı süren Mert Günok antrenmana çıkmadı,  tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüler.  Dünkü milli maçta aldığı darbeler nedeniyle  tedavi olan Emre ile yine milli takımdan dönen Gökhan Gönül içeride tedavi ve rejenerasyon çalışmaları yaptı.  Volkan Demirel, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı. Tedavi için ülkesinde bulunan Güiza da antrenmanda yer almadı.

Takımız, 9 Eylül Perşambe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR