Volkan Demirel Logo
18ŞUBAT 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında, 20 Şubat Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 4 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmaları ile devam etti. Koordinasyon çalışmasının ardından oyuncularımız antrenmanı taktiksel çalışmalar ile tamamladı. Kalecilerimiz, Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı.

 

Mehmet Topuz Takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana, sol arka alt adale grubunda ağrıları nedeniyle katılmayan Mehmet Topuz, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Emre Belözoğlu ardından takımdan ayrı yaptığı hafif tempolu koşu ile antrenmanı tamamladı. Issiar Dia ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalışmasını sürdürürken ağrıları devam eden Güiza çalışmalarını salonda sürdürdü. Tedbir amaçlı antrenmana katılmayan Gökhan Gönül’ün, Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık’ın isteği  üzerine belinden MR’ı çekilecek.

 

Takımımız, 19 Şubat Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayarak, tesislerimizde kampa girecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarını kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR