Volkan Demirel Logo
24KASIM 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra yarı sahada pas organizasyonları çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Daniel Güiza, Emre Belözoğlu ve Ertuğrul Taşkıran, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Dün oynanan A2 maçında görev alan Okan Alkan ve Berk Elitez, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. Ağrıları bulunan Diego Lugano antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı da antrenmanda yer almadı.

Takımımız, 25 Kasım Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Belediye maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR