Volkan Demirel Logo
30EYLÜL 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 3 grup halinde 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.   Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertğrul Taşkıran, çift kaleye kadar Kaleci Antrenörümüz murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı.

Beşiktaş maçında darbe aldığı sağ dizinde ödem oluşan Volkan Demirel;  bugün çekilen MR sonucu, Kasımpaşa maçında darbe aldığı sol ayak bileği iç bağlarında esneme, deri altı ve kemikte ödem tespit edilen Gökhan Gönül; dünkü antrenmanın sonlarında sol ayak bileği burkulan ve çekilen MR sonucu sol ayak bilek dış bağlarında yırtık tespit edilen Miroslav Stoch ile sol ayak bileği dış bağlarında yırtık bulunan Berk Elitez antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Sağ arka adalesinde zorlamaya bağlı 1. derecede yırtık tespit edilen Özer Hurmacı ile tedavi süreci devam eden Uğur Boral ise takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmana çıkmadı.

Takımımız, 1 Ekim Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamlayacak.  Saat 18.00’de başlayacak ve basına kapalı tutulacak bu çalışmanın ardından, takımımız tesislerde kampa girecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR