Volkan Demirel Logo
29EYLÜL 2010
Semih Takımla Birlikte Çalıştı

Semih Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Semih de takımla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra 3 grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra yeniden 3 ayrı grup oluşturuldu.  Gruplardan biri dayanıklılık çalışması yaparken, diğer 2 grup çift kale maç yaptı. Grupların dönüşümlü yaptığı bu çalışmalardan sonra, tüm oyuncularımızın katılımıyla dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi. Bu maçın son bölümlerinde sol ayak bileği burkulan Stoch çalışmayı yarım bıraktı. Bu arada antrenmanın sonlarına doğru sakatlık geçirdiği dizinde ağrı hisseden Volkan Demirel de çalışmayı yarım bırakarak tesislere gitti.

Semih’in takımla tüm çalışmalara katıldığı antrenmana, sağ arka adalesinde sertleşme bulunan Özer, sol arka adalesinde sertleşme bulunan Selçuk ve Kasımpaşa maçında darbe aldığı sol ayak bileği ödem yapan Gökhan Gönül, tedbir amaçlı olarak çıkartılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Uğur Boral takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, ülkesinde bulunan Güiza da çalışmada yer almadı.

Takımımız, 30 Eylül Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ