Volkan Demirel Logo
31TEMMUZ 2010
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde bugün sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla, 4 Ağustos Çarşamba günü sahasında oynayacağı Young Boys rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif  Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki basına kapalı antrenman saat 10.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman boyunca, teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Takımımızın sabah antrenmanına, sakatlıkları bulunan oyuncularımız Mehmet Topuz, Güiza, Uğur Boral, Volkan Demirel, Caner ve İlhan katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.  Diğer oyuncularımız ise antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdi. Dönüşümlü olarak yapılan çalışmalarda gruplar, salonda yaptıkları çalışmalarla başlattıkları antrenmanı sahada sürdürdü. Salonda yapılan çalışmalardan sonra sahada dayanıklılık ve çabukluk çalışan gruplar, 5’e 2 top kapma ve soğuma hareketleriyle antrenmanı noktaladı. Kalecilerimiz, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaparken; Emre antrenmanı takımdan ayrı olarak sahada yaptığı koşuyla tamamladı. Dün takıma katılan ve dünkü antrenmanı takımdan ayrı yaptığı düz koşuyla tamamlayan Lugano ise bugün arkadaşlarıyla birlikte tüm çalışmalarda yer aldı.

Takımımız, günün ikinci antrenmanını da  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına açık tutulacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR