Volkan Demirel Logo
26NİSAN 2008
İdmanda Sürpriz Misafir

İdmanda Sürpriz Misafir

Turkcell Süper Ligi'nin 32. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Takımımız saat 17.00'de başlayan idmana düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Sonrasında oyuncularımız 3 takım halinde 5'e 2 top çalması, teknik direktörümüz yönetiminde taktik çalışması ve çift kale maç ile idmanı tamamladı. Deniz düz koşu yaptı. Volkan Demirel idmana katılmadı.

İdmanın bir bölümünü Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz izledi.

Tümer idmanda

İdmanı izleyenler arasında, kulübümüz tarafından devre arasında Yunanistan'ın Larissa takımına kiralık olarak gönderilen Tümer Metin de vardı. Takımının Yunanistan ligini 6. olarak bitirmesinin ardından İstanbul'a gelen oyuncumuz, önemli derbi öncesi Fenerbahçemizin Samandıra Kamp Merkezi'ndeki idmanını izledi ve takım arkadaşlarına başarılar diledi. Tümer'in oyuncularımız ve teknik heyetimizle de bolca hasret giderdiği gözlendi.
İdmanın başlamasından sonra tribünde idmanı izlemeye koyulan Tümer'e teknik direktörümüz Zico, "İdmana katılmaya ne dersin? Bizimle çalışmayı özlemişsindir" diyerek kendisini antrenmana davet etti. Tümer bu teklifi ikiletmedi ve idmana çıktı.
Tümer, 5'e 2 top çalma çalışmasında kendi yer alacağı gruptaki arkadaşlarını kendisi seçti. Teknik direktörümüz Zico'nun da oynadığı 5'e 2 top çalma çalışmasında Tümer ve Zico'nun ikili mücadeleleri de dikkat çekti. Tümer, tüm idmanda görev aldı.

Tümer, antrenman sonrasında FB TV'nin sorularını yanıtladı. Tümer Metin, "Formda kalmam için antrenmanlara devam etmem gerek. Yunanistan Ligi sona erdi. Yunanistan'daki hayatla Türkiye'deki arasında bir fark yok. Trafik de, yemekler de aynı. Yarınki maç hakkında Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. 1-0 biter ve golü de Semih atar" diye konuştu.

Oldukça neşeli bir havada geçen idmanın ardından takımımız Galatasaray maçı için kampa girdi.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI



PAYLAŞ