Volkan Demirel Logo
12ŞUBAT 2011
“İnandık Size Bu Sene”

“İnandık Size Bu Sene”

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Bazı taraftar grupları Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek, "İnandık size bu sene, görmek istiyoruz şampiyonluklar içinde" tezahüratlarıyla Takımımıza destek verdiler. Futbolcularımıza çiçek veren taraftarlarımız ardından baklava ikram ettiler. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 4 grup halinde  yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Antrenmanın son bölümünde sol ayak bileği burkulan Semih Şentürk ile sağ arka alt adelesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.Uğur Boral ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptığı ayrı bir çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 13 Şubat Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
“İNANDIK, SİZE, BU, SENE”