Volkan Demirel Logo
11ŞUBAT 2011
Antrenmandan Notlar

Antrenmandan Notlar

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Semih Takımla birlikte çalışmalara katıldı
Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana kasık bölgesindeki ağrıları nedeniyle tedbir amaçlı katılmayan Semih Şentürk, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ayrıca Milli takımlardan dönen oyuncularımız da antrenmanda yer aldı. Yöneticilerimizden İlhan Ekşioğlu ile Ali Yıldırım ise antrenmanın bir bölümünü izlediler.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan  pas organizasyonlarının ardından geniş alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Brezilya’nın Fransa ile oynadığı hazırlık maçında, sağ arka alt adelesine darbe alan Andre Santos tedbir amaçlı antrenmana katılmadı. Uğur Boral ise bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tesislerde yaptığı ayrı bir çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, 12 Şubat Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
ANTRENMANDAN, NOTLAR