Volkan Demirel Logo
04MART 2008
''İspanya'da Zafer Fenerbahçe'nin''

''İspanya'da Zafer Fenerbahçe'nin''

UEFA resmi internet sitesi www.uefa.com'da İspanya'da oynanan Sevilla-Fenerbahçe maçına geniş yer verdi. UEFA Fenerbahçe'nin muhteşem bir zafer elde ettiğini belirtti. UEFA resmi sitesinde Fenerbahçemizin çeyrek finale çıktığı maçı şöyle anlattı:

"Sevilla ilk dakikalarda rakibinin bireysel hatalarıyla 2 farkı yakaladı. İspanyollar ilk 10 dakika içinde Daniel Alves ve Seydou Keita'yla 2-0'ı yakaladı. Gelecek maçta cezalı olacak Gökhan Gönül'ün de aralarında bulunduğu Fenerbahçeli oyuncuların gördükleri kartların artması Türk ekibinde endişe yarattı.

Fenerbahçe'nin Deivid de Souza'yla bulduğu gol konuk ekibin umutlarını yeşertirken devre sona ermeden farkı yeniden ikiye çıkaran Malili Fredi Kanouté İspanyol ekibini rahatlattı.

İkinci yarıda Deivid de Souza'nın kendisi ve takımı adına attığı ikinci gol Türk takımını ateşledi. 90 dakika ilk maçta olduğu gibi ev sahibi lehine 3-2 bitince 30 dakikalık uzatma bölümüne geçildi.

Uzatmada gol gelmedi ve çeyrek finale kalacak takımı belirlemek üzere seri penaltı atışlarına geçildi. Takımının yediği ilk 2 golde bireysel hataları olan Volkan Demirel penaltılarda rakibinin 3 atışında gole izin vermeyince Fenerbahçe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán'da tur vizesi alan taraf oldu."

PAYLAŞ