Volkan Demirel Logo
07ARALIK 2012
İstanbul Bşb Maçı Hazırlıkları Başladı

İstanbul Bşb Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında, 9 Aralık Pazar günü, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Borussia Mönchengladbach maçının on birinde başlayan oyuncularımız, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztür eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimizden Volkan Demirel ve Serkan Kırıntılı, çift kalede görev aldı.

U19 Milli Takımı’ndan dönen Salih Uçan antrenmanda yer aldı. Bu arada, antrenmanın ikinci bölümünde, sol dizinde ağrı hisseden Semih Şentürk, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye maçı hazırlıkları, 8 Aralık Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ