Volkan Demirel Logo
04ARALIK 2012
Recep Niyaz: “Her Maçta Hocamdan Şans Bekliyorum”

Recep Niyaz: “Her Maçta Hocamdan Şans Bekliyorum”

Fenerbahçelilerin Radyosu Radyo Fenerbahçe'de, Fenercell'in sunduğu Fenerbahçe Günlüğü'nün bugünkü konuğu, Profesyonel Futbol Takımımızın genç yeteneği Recep Niyaz'dı.

Sözlerine, takımımızın son durumunu değerlendirerek başlayan Recep Niyaz, "Büyük takımların dezavantajlarını yaşıyoruz, neredeyse 2 haftada bir maç oynuyoruz. Hedefleri olan bir takım olduğumuz için de bulunduğumuz her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü çok büyük bir kulüp ve inşallah 3 kulvarda da yolun sonuna kadar devam ederiz" şeklinde konuştu.

6 Aralık Perşembe günü futbol takımımızın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Mönchengladbach maçıyla ilgili yorumlarını da ileten Recep Niyaz, kendisinin bu maçta forma giyme şansının yüksek olduğunu ifade ederek, "Marsilya maçını kazanmamız, özellikle ben ve nispeten daha az forma şansı bulan ağabeylerimiz açısından çok iyi oldu. Buraya kadar namağlup bir şekilde geldik. Umarım bizler de oynama şansı buluruz ve M'Gladbach maçını da kazanarak gruptan namağlup bir şekilde çıkarız. Yalnızca bu maç için değil, ben her maç için Aykut Hocamdan şans bekliyorum, çünkü hocam ve takımdaki ağabeylerimin katkılarıyla kendimi bu takımın bir parçası olarak görüyorum. İnşallah Fenerbahçe formasını uzun yıllar giyerim" diyerek her maç için formaya talip olduğunu ifade etti.

Yalnızca Fenerbahçe'de değil, milli takımda sergilediği performansla da futbol otoritelerinin beğenisini kazanan yıldız oyuncumuz, bu konuyla ilgili bir soruya da "Milli takım her sporcunun hayal ettiği bir yer. Orada da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hollanda maçında, milli takım formasıyla ilk kez hat-trick yapmış oldum. Takım arkadaşlarımın bana güveni olmasaydı bunu yapamazdım." yorumunu yaparken, takımdaki atmosferle ilgili olarak "Şu an Fenerbahçe'nin A takımında yer alıyorum ve dünya çapındaki yıldızlarla çalışıyorum. Kendimi onların arasında yabancı hissetmiyorum, çünkü hiçbir zaman bunu bana hissettirmediler. Volkan Abimden Salih Uçan'a kadar; hiçbir şekilde kendimi 2. planda hissettirecek şeyler yapmadılar. Tam tersi her zaman fiziksel ve psikolojik olarak üst düzey olmama yardımcı oldular. Tabi bunda Aykut Hocam ve yardımcı hocalarımın da payı çok büyük" diye cevap verdi.

Takımımızın genç yıldızı Recep, Kaptanımız Volkan Demirel'le ilgili olarak "Volkan Abim kendini kanıtlamış ve idol olmuş bir insan. Ondan destek bulmak ayrı bir mutluluk ve gurur. İnşallah Volkan Abim gibi ben de bu takımın efsanelerinden biri olurum" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ