Volkan Demirel Logo
27EYLÜL 2012
İşte Şampiyon, İşte Taraftar

İşte Şampiyon, İşte Taraftar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında, 29 Eylül Cumartesi günü, deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü. Öte yandan Başkanımız Aziz Yıldırım, Başkanvekilimiz Abdullah Kiğılı,  Asbaşkanlarımızdan Ömer Temelli ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Tolga Deniz Aytöre, Yasemin Merçil ve Yalçın Haker, tesislerimize gelerek antrenmanın bir bölümünü izledi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 35 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 4 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 3’e 2 hücum ve defans organizasyonlarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.  Öte yandan soğuk algınlığı nedeniyle antrenmana çıkmayan Kalecimiz Volkan Demirel ile sakatlığı bulunan Serdar Kesimal, tedavi ve çalışmalarını tesislerimizde sürdürdü. U19 Milli takımında bulunan Salih Uçan ise antrenmana katılmadı.

İşte Şampiyon, işte Taraftar
Yaklaşık 300 kişilik Fenerbahçe taraftarı, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek, Takımımızın yaptığı antrenmanı izledi ve yaptıkları tezahüratlarla birlik beraberlik mesajı verdi.

Yaptıkları tezahüratlarla, oyuncularımızın yanında olduklarının mesajını veren taraftarlarımız, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’a da "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" tezahüratları yaptı. Aykut Kocaman, yapılan bu tezahüratlar üzerine Fenerbahçeli taraftarları selamlayarak, onlarla fotoğraf çektirdi.

Öte yandan Başkanımız Aziz Yıldırım, Takımımızı desteklemeye gelen Taraftarlarımızı selamlayarak, Taraftarlarla yaptığı kısa konuşmasında; yapılan desteklerden dolayı taraftara teşekkür etti. Başkanımız, taraftarımızdan; geçen sezon verilen desteğin, bu sezon da eksilmeden devam etmesini isteyerek; hem oyuncularımızı, hem de Hocamız Aykut Kocaman’ı yalnız bırakmamalarını istedi. Başkanımız, Fenerbahçe camiasının taraftarıyla, oyuncularıyla bir birlik içinde olması gerektiğini de belirterek, bu birlikten şampiyonluğa yürüneceğini de belirtti. Başkanımıza yoğun sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar ’Büyük Başkan’ şeklinde tezahüratlarda bulunurken, Başkanımız da taraftarlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Takımımız, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına, 28 Eylül Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Antrenman, Can Bartu Tesisleri’nde saat 18.00’de başlayacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ