Volkan Demirel Logo
24EYLÜL 2012
Volkan Demirel: “Kazanmamız Gereken Bir Maçtı”

Volkan Demirel: “Kazanmamız Gereken Bir Maçtı”

Kalecimiz Volkan Demirel, Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın kazanılması gerekilen bir maç olduğunu belirterek, "İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Kalecimiz Volkan Demirel, "Bu akşam zorlu bir maça çıktık. Sahamızın zemini bizi rahatsız ediyor, ancak bu tabi ki bahane değil. Çok sayıda pozisyon bulduk.  Ancak zaman zaman pozisyonlar da verdik, bu da maçı kazanma isteğimizden geliyor. Dışarıdaki ve basındaki baskıdan dolayı bir etki var. Ben daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Gol atmak için pozisyon arıyorsanız, siz de pozisyon verirsiniz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bugünkü oyunumuzun üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz" açıklamalarını yaptı.

Dünyanın en iyi 10 kalecisi içinde değerlendirilmesi hakkında da konuşan Volkan Demirel; "Benim için bu şekilde düşünen ve layık gören herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu, antrenörüyle, taraftarıyla ve oyuncularıyla her zaman bir bütün olduğunu da belirten Volkan Demirel; "Fenerbahçe takımı ne olursa olsun her zaman birlikte olmalıdır. Dışarıdaki etkenlerden etkilenmemeliyiz. Takımımıza güveniyoruz. Biz; taraftarımızla, hocamızla ve oyuncularla ne yaptığımızı biliyoruz. Marsilya maçında duran toptan, Galatasaray maçında penaltıdan, Moskova maçında da kornerden bir gol yedik ve o goller yenmeseydi şu an Fenerbahçe başka bir yerdeydi. Fenerbahçe iyi bir takımdır. Sadece takım olmaya ihtiyacımız var. Takım olma adına da işler yaptıkça çok daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ