Volkan Demirel Logo
13OCAK 2011
Maça Hazırlık İdmanı Yaptılar

Maça Hazırlık İdmanı Yaptılar

Profesyonel Futbol Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında Yeni Malatyaspor ile bugün oynayacağı karşılaşma için İnönü Üniversitesi’nin antrenman sahasında basına kapalı bir idman yaptı. 

11.30’da başlayan antrenman öncesinde Aykut Kocaman takımımızla bir toplantı yaptı. 
Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yaptığı konuşmada öncelikle maça ilişkin düşüncelerini aktarırken, futbolcularından istediklerini anlattı. Aykut Kocaman daha sonra da ligin ikinci yarısına ilişkin mesajlar verdi. Kocaman yaptığı konuşmada, "Sezona bütün şiddetimizle girmemiz lazım. Saha içinde yumruk gibi olmanızı istiyorum. Takım olmanızı istiyorum, mücadele etmenizi istiyorum. Bunu yapabilecek güçtesiniz. Bu forma için, bu arma için, onurunuz için, her koşulda bizi destekleyen milyonlar için bunu yapmak zorundasınız" dedi.

Bir saat 15 dakika süren antrenman boyunca Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman koşu ve ısınma çalışmaları ile başladı. Daha sonra takımımız 3 grup halinde top kapma ve pas çalışmasının ardından 2 grup halinde bir antrenman gerçekleştirdi. Bu çalışmada bir grup taktiksel idman yaparken diğer grup ise dayanıklılık ve koşu antrenmanı gerçekleştirdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk’le takımdan ayrı bir çalışma yaptı. 

Öte yandan, tedavileri devam eden Güiza ve Dia takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde bir çalışma yaptı. İdmana sağ ayak bileğinde ağrı bulunan Alex de Souza katılmadı.

Takımımız idman sonrasında maç saatini beklemeye başladı. 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
MAÇA, HAZIRLIK, İDMANI, YAPTILAR