Volkan Demirel Logo
11AĞUSTOS 2006
Mehmet Aurelio:

Mehmet Aurelio:"layık Olacağım"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg ile 16 Ağustos’ta yapılacak özel maçın aday kadrosuna, Türk vatandaşlığına geçerek Mehmet ismini alan oyuncumuz Aurelio’yu da davet etti.

Haberi menajerinden öğrenen Aurelio, odasında Milli Takım Forması ile resmi sitemize poz verdi. Aurelio, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bu hayatımın en önemli günlerinden biri. Bana verilecek her görevi eksiksiz olarak yerine getirip, bu formanın hakkını vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun bir ilk olduğunu biliyorum. Türkiye’de bugüne kadar hiçbir yabancıya bu görev verilmedi ve ben sorumluluğumun bilincindeyim. ama artık kime unutmasın ki ben bir yabancı değil Türk vatandaşıyım. Benim Türk vatandaşlığına geçmemde ve Milli Takım forması giymemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Fenerbahçe’deki tüm arkadaşlarımdan Başkanımızdan ve hocalarımızdan çok destek gördüm. Artık bundan sonra Fenerbahçe’de olduğu gibi Türk Milli Takımı’nda da görevimi en iyi şekilde yapacağım."

A Milli Takım aday kadroda  şu oyuncular yer alıyor:
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Fahri Tatan (Beşiktaş A.Ş.), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hüseyin Cimşir (Trabzonspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor A.Ş.), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Nihat Kahveci (Villarreal), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altıntop, Hamit Altıntop (Schalke 04).

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI 1

BASIN FOTOĞRAFI 2


PAYLAŞ