Volkan Demirel Logo
04EKİM 2011
Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Mersin İdman Yurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman, basına açık gerçekleştirildi.  Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalıştılar. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Antrenmana, Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımının kampında bulunan Gökay İravul katılmadı.

 

Öte yandan Serdar Kesimal, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Uğur Boral ile Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.


Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını 5 Ekim Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ