Volkan Demirel Logo
05EKİM 2011
Hazırlıklar  Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 2 saat 5 dakika süren antrenman, basına açık gerçekleştirildi.  Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Oyuncularımız sahada yaptıkları koşu ve ısınma hareketlerinin ardından salona geçerek, kuvvet çalışması yaptılar. Ardından tekrar sahaya inen oyuncularımız antrenmanı 6 minyatür kalede yaptıkları maçla tamamladı.

 

Antrenmana, A Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul’un yanı sıra A2 Takımımızın kampına katılan Hasan Erbey, Berk Elitez ve Recep Niyaz katılmadı. Öte yandan sol dizinde ağrı hisseden Issiar Dia ise tedbir amaçlı çalışmalara katılmadı.


Uğur Boral takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Serdar Kesimal da, kendisine uygulanan özel program kapsamında içerde çalıştı. Serkan Kırıntılı’nın  ise tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.


Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarını 6 Ekim Perşembe  günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR