Volkan Demirel Logo
20MART 2010
“Önemli Olan 3 Puanı Almaktı”

“Önemli Olan 3 Puanı Almaktı”

Fenerbahçemizin Gaziantepspor ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maç sonrasında kalecimiz Volkan Demirel, açıklamalarda bulundu. Volkan, karşılaşma ile ilgili olarak, "Defans anlamında iyi kapandık. Arkadaşlarım bana iş düşmesine izin vermedi. Onları tebrik ediyorum. Güiza adına yakışır bir gol attı. Kazanmak önemliydi. Önümüzdeki kupa maçına bakacağız, sonra yeniden lige döneceğiz.

Son 3 haftada fazla gol pozisyonuna giremiyoruz. Son 3 maçta hep bir gol atıyoruz. Hocanın takdiri. Onun daha iyi yorumlayacağını düşünüyorum. Biz verilen taktiği en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Daha çok pozisyona girmemiz gerekiyor. Özellikle 1-0'dan sonra geri yaslanıyoruz. Fenerbahçe takımı Fenerbahçe gibi oynamalı. 1'den fazla gol atmalı. Özellikle Saracoğlu'nda birden fazla gol atmalıyız. Gerçi 1 gol atınca da 3 puan alıyorsunuz, 3-4 tane atınca da… Yarım gol de olsa, bir gol de olsa önemli olan 3 puanı almaktı.

Şampiyonluk yarışında değirmenin altından çok sular akar diyorum. Her maça final anlamında bakacağız. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Hak eden taraf biz olduğumuz için, umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz" diye konuştu.

PAYLAŞ

ETİKETLER
“ÖNEMLİ, OLAN, 3, PUANI, ALMAKTI”