Volkan Demirel Logo
22NİSAN 2011
Özer, Güiza Ve Mert Takımla Çalıştı

Özer, Güiza Ve Mert Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Bucaspor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basına açık tutulan antrenmanla devam etti. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Özer Hurmacı, Daniel Güiza ve Mert Günok, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman,  3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Sağ kasığında zorlama bulunan Okan Alkan antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Boğaz enfeksiyonu geçirdiği için bir süredir saha çalışmalarına katılamayan Volkan Demirel ile yine sakatlıkları bulunan Issiar Dia, Mamadou Niang ve Selçuk Şahin, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı olarak sahada yaptıkları düz koşuyla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz Bucaspor maçı hazırlıklarına, 23 Nisan Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak antrenmanın ardından Takımımız İzmir yolculuğuna başlayacak.


PAYLAŞ