Volkan Demirel Logo
28EKİM 2005
Roland Koch’un <Br>
doğum Günü Kutlandı

Roland Koch’un
doğum Günü Kutlandı

Takımımızın Gaziantepspor ile yapacağı maç hazırlıkları bugün yapılan tek idmanla tamamlanarak oyuncularımız tesislerde kampa girdi. Saat 18.00’de başlayan idman 1 saat 35 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasından sonra dar alanda yapılan taktik ağırlıklı maçlardan sonra antrenman tamamlandı. Bugün doğum günü olan kalecimiz Volkan Demirel’in süratle antrenman sahasından uzaklaşmasından sonra oyuncularımız bugün 54 yaşına giren Teknik direktör yardımcısı Roland Koch’u yakaladı. Volkan ile birlikte doğum günü kutlamak isteyen oyuncularımız kalecimizi ellerinden kaçırırken, Koch un ve yumurtadan ve ardından da soğuk sudan nasibini almış oldu. Bu arada bir sonraki gün doğum günü olan kaptanımız  Ümit Özat’ın doğum günü de sahada kutlanmış oldu.

Hızlarını alamayan oyuncularımız soyunma odasında Volkan’ı da yakalayarak yumurta ve un tarifesini kalecimize uyguladı.Volkan Demirel 25.yaşına girdi.

Takımımız unlu yumurtalı kutlamadan sonra toplu yemekte biraraya geldi. Daha sonra tesisierde oyuncularımız ve teknik kadro girdi.


PAYLAŞ