Volkan Demirel Logo
08MAYIS 2011
“Şampiyonluk Hedefine Ulaşacağız”

“Şampiyonluk Hedefine Ulaşacağız”

Kalecimiz Volkan Demirel, Karabükspor deplasmanından galibiyet ile dönmenin önemine değinerek, şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Ligde kolay maç kalmadı.1-0 olsun bizim olsun. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik, sonuç daha güzel olacaktı ama olsun önemli olan kazanmak . Zor maçlar oynuyoruz. Ligin sonu geldikçe stres de artıyor. İnşallah son 2 maçımızı kazanıp şampiyonluğa ulaşırız. Oynadığımız oyunla, pozisyonlarımızla, taraftarımızla takımımızla şampiyonluğu hak ediyoruz. İnşallah hedefe ulaşacağız ve şampiyonluğu kucaklayacağız" dedi.

Devre arasında soyunma odasında ne konuştukları ile ilgili sonu üzerine Volkan, "Devre arasına 0-0 gittik. Biz içeride her zaman sakin olmamız gerektiğini söyleriz. Her şeyin elimizde olduğunu ve gol atınca insiyatifin elimize geçeğini konuşuruz. Bugün arkadaşlarım ikinci yarıda sahaya çıktı ve tempolarını oyuna yaydılar. Şu anki hedef maçları kazanmak ve şampiyonluğu elde etmek" diye konuştu.

Anneler Günü içinse Volkan, "Bu arada tüm annelerin anneler gününü de kutlarım..Onlar bizim her şeyimiz. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Basın Toplantısı

Kalecimiz Volkan Demirel, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Güzel futboldan çok skorun önemli olduğu haftaların başladığını belirten Volkan Demirel, sözlerine şöyle devam etti:

’’Çünkü rakibimizle beraber başa baş gidiyoruz. Güzel bir lig geçiriyoruz. Tabii ki bütün ipler bizim elimizde. Bu kozu da en iyi şekilde kullanarak, sezon sonunda özlenen, beklenen şampiyonluğu elde edeceğiz diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten saha içinde ne yaptığını, ne zaman gol atması, ne zaman defans yapması gerektiğini bilen bir takım var. İnşallah son iki maçı da kayıpsız geçirerek, şampiyonluğa ulaşacağımızı tahmin ediyorum. İsterse bütün Türkiye ’Trabzon’ diye bağırsın biz Fenerbahçeliler kendimize yeteriz.’’ 

Fenerbahçe’ye karşı bir antipati duyulduğuyla ilgili soruyu Volkan, ’’Fenerbahçe’nin büyüklüğünden kaynaklanıyor’’ şeklinde yanıtladı.

PAYLAŞ