Volkan Demirel Logo
29MART 2011
Selçuk Takımla Çalıştı

Selçuk Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Selçuk Şahin, takımla birlikte çalışmaların tamamına katıldı.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


 Alt sahada gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncularımız, dar alanda yaptıkları top kapma ve pas çalışmasının ardından koordinasyon çalışması yaptılar. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamlandılar.  Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran  daha sonra çift kale maçta görev aldılar.


Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve Diego Lugano antrenmana katılmazken, Brezilya Milli Takımının kampından dönen Andre Santos çalışmada yer aldı.

 

Dün yapılan antrenmana belindeki ağrıları nedeniyle katılamayan Serkan Kırıntılı takımla birlikte çalışmalara katılırken, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde çalışmalarını tamamlayan Emre Belözoğlu ardından tesislere geçerek tedavisini sürdürdü. Öte yandan Berk Elitez’in de tedavi ve çalışmalarına tesislerimiz de devam edildi.  

 

Fenerbahçemiz Bursaspor maçı hazırlıklarına, 30 Mart Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
SELÇUK, TAKIMLA, ÇALIŞTI