Volkan Demirel Logo
10MAYIS 2012
Sezer Öztürk Takımla Çalıştı

Sezer Öztürk Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, 12 Mayıs Cumartesi günü Şükrü Saracaoğlu Stadı’nda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı ve tedavi süreci nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan oyuncumuz Sezer Öztürk ise takımdaki yerini aldı. Oyuncumuz çalışmaların tamamında takımla çalıştı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5 gruba ayrılan oyuncularımız 3’e 1 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Alex de Souza ile sol arka üst adelesinde ağrıları bulunan Gökhan Gönül ve kalçasında ağrıları olan Serkan Kırıntılı çalışmalarını içeride sürdürürken, Volkan Demirel ise hem sahada hem de içeride yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.  Moussa Sow da antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışma ile tamamladı.

Fenerbahçemiz Galatasaray maçının hazırlıklarını 11 Mayıs Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ