Volkan Demirel Logo
31MART 2010
“Şimdi Herkes Kayserispor Maçını Düşünsün”

“Şimdi Herkes Kayserispor Maçını Düşünsün”

Fenerbahçemiz, 1 günlük iznin ardından Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Daum oyuncularına, Kayserispor maçında çok iyi mücadele beklediğini söyledi.

Takımımız bugün saat 10.00'da Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bir araya geldi ve toplu kahvaltı edildi. Kahvaltının ardından, Teknik Direktörümüz Christoph Daum yönetimindeki basına açık antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Oyuncularına hitaben bir konuşma yapan ve ilk yarıdaki maçı hatırlatarak Kayserispor'un çok iyi mücadele eden bir takım olduğuna dikkat çeken Daum, "Şimdi herkes Kayserispor maçını düşünsün. Bu maçta da en iyi şekilde mücadele etmenizi istiyorum. Başarıya ulaşma yolunda önemli bir engeli geride bıraktık. Ama şu an için kazandığımız bir şey yok. O yüzden sonuna kadar devam etmenizi istiyorum" dedi. Ardından başlayan antrenmanda oyuncularımızın saha ve koşu parkurunda kademeli koşu yaparak çalışmayı tamamladı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran ise kaleci antrenörlerimiz Holger Gehrke ve Murat Öztürk ile ayrı bir program uyguladılar.

Alex dizindeki ağrı, Andre Santos da kasığındaki hafif sakatlık nedeniyle günün ilk antrenmanına katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Ayrıca dinlendirilen Cristian ile tedavisi süren Ali Bilgin de çalışmada yer almadı. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ayrı bir programla çalıştı. Takımımız, tesislerde bugün saat 16.30'da başlayacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek günün ikinci antrenmanıyla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


PAYLAŞ