Volkan Demirel Logo
19EYLÜL 2010
Takdir Haklarını Beşiktaş’tan Yana Kullandı

Takdir Haklarını Beşiktaş’tan Yana Kullandı

Kalecimiz Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrası, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştirdi. Penaltı pozisyonu için bir şey diyemeyeceğini söyleyen Volkan Demirel, ancak Çakır’ın maç boyuncu tüm takdir haklarını Beşiktaş’tan yana kullandığını ifade etti.

Maç sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, sözlerine sakatlığı ile ilgili bilgiler vererek başladı. Volkan, "Maçın içinde bir darbe aldım. İnşallah iç bağlarda sıkıntı yoktur, sakatlandık" dedi. 

Maçın hakemi Cüneyt Çakır’ı eleştiren Volkan Demirel, "Maçın hakeminin yönetimini beğenmedim. Maçın içinde tedavi oluyorum, geldi bana ’Bir daha izin vermem’ dedi. Maçı çok kötü yönetti. Penaltı, penaltı olabilir ama maç boyunca faul kararlarında hep  Beşiktaş’tan yana karar verdi. Nasıl bir hakem olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin en iyi hakemine yakışmadığını düşünüyorum" dedi.

Maçı da değerlendiren Volkan Demirel, "İyi oynadık. Yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bunları değerlendiremedik, değerlendirebilseydik daha farklı olacaktı. Attığımız golden sonra biraz daha sahamıza çekildik. Aralara paslar attılar ve böyle bir pozisyondan sonra penaltı oldu. Penaltı pozisyonunda dengesiz çıktım Bobo’nun da ustaca öğrendiği, kendini yere atma özelliğinden sonra hakem penaltı verdi. Penaltı vuruşunu kurtarabildirdim. Köşeyi bildim ama sert vurdu. Berabere kaldık kazanmak istiyorduk. Oynadığımız futbol ve seyircimiz çok güzeldi. Arkadaşlarımı oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum. Yaptığım hatadan dolayı da özür diliyorum. Yakaladığımız pozisyonları atsaydık gece daha güzel olacaktı" diye konuştu.

PAYLAŞ