Volkan Demirel Logo
04ARALIK 2010
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanı oyuncularımız bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve  Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana tedavi süreci Almanya’da devam eden Özer Hurmacı ile Daniel Güiza katılmadı.

Bu antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ