Volkan Demirel Logo
05KASIM 2010
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi. Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımla birlikte çalışmalara katılamayan Issiar Dia ve Gökhan Gönül bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Üst sahada koşu, koordinasyon ve çabukluluk çalışmasıyla başlayan antrenman oyuncularımızın 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Ardından alt sahada taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçlarla devam eden antrenmanı oyuncularımız bireysel çalışmaları ile tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı ve Mert Günok, daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. Antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım ile  Talat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ömer Temelli de izledi. 


Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı ile tedavisine tesislerde devam edilen Ertuğrul Taşkıran antrenmana katılmazken, Mamadou Niang, Selçuk Şahin, İlhan Eker ve Daniel Güiza bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştılar. Çalışmalarını tamamlayan bu oyuncularımızın  tesislerde tedavilerine  devam edildi. 


Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ