Volkan Demirel Logo
07KASIM 2014
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında 8 Kasım Cumartesi günü (yarın) Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antrenmanı Başkanımız Aziz Yıldırım,  “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi kapsamında Kulübümüze üye olan 70 Fenerbahçe Kart sahibi üye ve aileleri ile birlikte  izledi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktaladı.

Antrenmanın ikinci bölümünde sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Mehmet Topuz, çalışmayı yarıda bırakırken, Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Serdar Kesimal ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Bu antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz tesislerimizde kampa girdi.

Takımımızın 18 kişilik Çaykur Rizespor kadrosunda ise şu isimler yer alıyor: 
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Muhammed Akarslan, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo..
 

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ