Volkan Demirel Logo
24EKİM 2014
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta karşılaşmasında bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gençlerbirliği’ni konuk edecek Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Oyuncularımız antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Egemen Korkmaz ve Hakan Çinemre ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Bu antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz, tesislerimizde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Takımımızın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu
Fenerbahçemizin Gençlerbirliği karşısında oluşturduğu 18 kişilik kamp kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Emmanuel Emenike
 

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ