Volkan Demirel Logo
08NİSAN 2011
Takımımızın 20 Kişilik Eskişehirspor Maçı Kadrosu

Takımımızın 20 Kişilik Eskişehirspor Maçı Kadrosu

Fenerbahçemiz, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve ardından karayoluyla Eskişehir’e hareket etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonları ve taktiksel çalışmalarla sona erdi. Sakatlıkları süren Selçuk Şahin ve Issiar Dia antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Antrenmanın ardından, 20 futbolcumuzun yer aldığı kafilemiz, karayoluyla Eskişehir’e hareket etti. Fenerbahçemizin Eskişehirspor maçı kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.

PAYLAŞ