Volkan Demirel Logo
12ARALIK 2009

"Taraftarımız Maçlarda Bizi Yalnız Bırakmasın"

Fenerbahçemizin Ankaragücü ile seyircisiz olarak oynadığı ve 3-2 kazandığı maç sonrasında kalecimiz Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan, "Gerçekten bu maçı nasıl olursa olsun kazanmamız gerekiyordu. Önemli olan güzel oyun değil puandı. Çünkü 3 haftadır istenmeyen bir performans sergileyen bir Fenerbahçe vardı. Herkes bugün maçın öneminin farkındaydı. Biz de bu karşılaşmayı dönüm maçı olarak görüyorduk. Zaten futbolcular olarak aramızda da konuştuk. Sonuçta kazanmayı da bildik. Oyun hakkında konuşmak istemiyorum ama 3 puan aldık" diye konuştu.

Volkan, cezamız nedeniyle iki maçı seyircisiz oynamamız ile ilgili olarak ise "İki maçımızı taraftarsız oynadık. Onlarsız ne kadar eksik olduğumuzu biliyorduk, artık daha da anladık. Onlardan rica ediyorum, hatta yalvarıyorum, bizi burada yalnız bırakmasınlar. Onlarsız futbol oynamakta zorlanıyoruz. Onlarsız olmanın etkisini zaten biliyorduk, son maçlarda da yaşadık. Bu nedenle onlara yalvarıyorum bizi yalnız bırakmasınlar. Nasıl Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında tribünleri dolduruyorlarsa, önümüzdeki maçlarda maç seçmeden stadı tamamen doldursunlar. Biz de sezon sonunda onları mutlu etmek için kendim ve takımım adına inanıyor, söz veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Volkan, son dakikada yaşanan pozisyonla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Çizgiden çıkan pozisyonda Ankaragücü'nden biri vurdu, pozisyon arkamdaydı. Arkamı döndüğümde Özer topla cebelleşiyordu, ben de müdahale ettim. Ama görmediğim pozisyon hakkında konuşmak istemiyorum. Tabii ki Ankaragücü'nün golü verilmedi diye şuan tartışılır ama bence onların 2. golünden önce de Bilica'ya faul yapıldı. Futbolda hatalar olur, bence biz camia olarak arkaya dönüp bakmamalıyız.. Bu maç sonrasında sadece taraftarın olmamasının sıkıntısını anlamış olduk."

PAYLAŞ