Volkan Demirel Logo
24OCAK 2011
“Trabzonspor Maçını Da Kazanacağınıza Eminim”

“Trabzonspor Maçını Da Kazanacağınıza Eminim”

Fenerbahçemiz, Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. haftasında, 27 Ocak Perşembe  Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman öncesi futbolcularımızla kısa bir toplantı yapan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, M.Park Antalyaspor galibiyetinin önemine değinerek, Trabzonspor maçından da galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Bütün oyunculara kendi adına ve Kulüp adına teşekkür eden Aykut Kocaman,"Yeni Malatyaspor maçının ardından, kamp döneminde kendinizi işinize en güzel şekilde verdiniz, bu kritik günlerde örnek bir dayanışma sergilediniz. Ardından da bu olumlu havayla, ikinci yarıya M.Park Antalyaspor galibiyeti ile başladık. Bu galibiyet tek kelimeyle hepimize ilaç gibi geldi. Aynı konsantrasyon ve takım ruhunu bundan sonraki süreçte de ortaya koyacağınıza ve Trabzonspor maçını da kazanacağınıza eminim" diye konuştu

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren basına açık  antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda oyuncularımız 3 gruba ayrıldılar. Bir grup dayanıklılık koşusu yaparken, diğer iki grup dar alanda çift kale maç yaptılar. Gruplar dönüşümlü olarak maçta yer aldılar. Ardından oyuncularımız yarı sahada yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ile Serkan Kırıntılı ardından yapılan çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldılar.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’dan izin alan Mamadou Niang, sağ ön üst adelesinde sertlik oluşan Selçuk Şahin, sağ arka üst adelesine aldığı darbe nedeniyle Joseph Yobo antrenmana katılmazken, sağ kaburga bölgesinde ağrıları bulunan Ertuğrul Taşkıran antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı.

Joseph Yobo, bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile içerde çalışmalarını tamamladıktan sonra tedavisini sürdürdü. Sakatlık süreci devam eden Uğur Boral da bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştı.Çalışmasını tamamlayan Uğur Boral’ın da tedavisine tesislerde devam edildi.


Takımımız, 25 Ocak  Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.


PAYLAŞ