Volkan Demirel Logo
25OCAK 2011
İki Bölümden Oluşan Antrenman

İki Bölümden Oluşan Antrenman

Fenerbahçemiz hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basına açık antrenmanla sürdürdü. İki bölüm halinde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde dayanıklılık çalışan oyuncularımız, ikinci bölümünde topla çalışmalar ve çift kale maç yaptı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman üst sahada yapılan ve çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık çalışması ile başladı. Daha sonra alt sahaya geçen oyuncularımız 3 ayrı grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Sağ arka üst adalesine aldığı darbe nedeniyle dünkü antrenmanı çıkmayan Joseph Yobo ile Aykut Kocaman’dan izinli olduğu için dünkü antrenmanda yer almayan Mamadou Niang, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte tüm çalışmalara katıldı. Sağ ön üst adalesinde sertlik olduğu için dünkü antrenmana çıkmayan Selçuk Şahin ise bugün yapılan antrenmana çıktı. Fakat dayanıklılık çalışması sırasında ağrı hisseden Selçuk, çalışmayı yarım bırakarak tesislerde tedavisine devam etti. Dayanıklılık çalışmasının ardından sol üst adalesinde ağrı hisseden Gökhan Gönül, antrenmanın ikinci bölümünü alt sahada kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde yaptığı düz koşuyla tamamladı. Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde bir süre sahada ayrı çalışmalar yapan Uğur Boral ise daha sonra tesislere geçerek tedavisini sürdürdü. Topuk bölgesinde ağrı bulunan Daniel Güiza ile sağ kaburga bölgesinde ağrısı bulunan Ertuğrul Taşkıran ise antrenmanı çıkmadı. Bu oyuncularımız da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Takımımız hazırlıklarına, 26 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ