Volkan Demirel Logo
10OCAK 2011
Uğur Boral Takımla Birlikte Çalışmalara Katıldı

Uğur Boral Takımla Birlikte Çalışmalara Katıldı

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı  antrenmanla sürdürdü. Soğuk algınlığı rahatsızlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Uğur Boral, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat  25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma harektleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 2 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladılar. Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ile Ertuğrul Taşkıran, daha sonra çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldılar.

Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı sahada koşu yapan Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu ardından salona geçerek, çalışmalarını ve tedavilerini burada tamamladılar. 

Sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan Issiar Dia, sol üst baldırında ağrıları bulunan Gökhan Gönül, soğuk algınlığı geçiren Berk Elitez ile Selçuk Şahin, sol ayak bileğinde şişlik bulunan Özer Hurmacı, sağ üst adalesinde zorlanma tespit edilen Joseph Yobo antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza ile U19 Milli Takımı aday kadrosunda yer alan Okan Alkan da antrenmanda yer almadı. 

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 11 Ocak Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı tutulacak.

PAYLAŞ