Volkan Demirel Logo
06MART 2008
Vestel Manisaspor Hazırlıkları Başladı

Vestel Manisaspor Hazırlıkları Başladı

Profesyonel Futbol A Takımımız, Samandıra Kamp Merkrezi'nde bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla, Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Vestel Manisaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktörümüz Zico yönetimindeki antrenman saat 17.00'de başladı. Sevilla maçında görev alan oyuncularımız tesislerde antrenörlerimizden Sant'anna ve Egzersiz Uzmanı
Eurico de Campos yönetiminde rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncularımız ise antrenörlerimizden İrfan Saraloğlu'nun yaptırdığı koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana başladı Oyuncularımız Volkan Demirel ve Selçuk takımla birlikte bir süre düz koşu yaptıktan sonra, tesislerdeki rejenerasyon çalışmasına katıldı. Antrenmanda daha sonra pas ve kanat organizasyonlarına yönelik bir çalışma ile şut çalışması yapıldı. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncularımız, aynı çalışmaya devam etti. Antrenman dar alanda kontrollü pasa yönelik maçla sona erdi. Sakatlığı bulunan oyuncumuz Maldonado, saha kenarında bir süre koştuktan sonra, fizyoterapist eşliğinde bir çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan diğer oyuncularımız Roberto Carlos ve Deniz, tesislerde tedavilerini sürdürdü. Takımımız, Samandıra Kamp Merkezi'nde yarın saat 17.00'de başlayacak ve basına kapalı olarak gerçekleştirilecek antrenmanla Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 


PAYLAŞ