Volkan Demirel Logo
15NİSAN 2012
Volkan: “2 Kupayı Da Taraftarımıza Hediye Edeceğiz”

Volkan: “2 Kupayı Da Taraftarımıza Hediye Edeceğiz”

Kalecimiz Volkan Demirel, bu sezonun kendileri için ayrıca önem ifade ettiğini belirtti ve 2 kupayı da havaya kaldırarak taraftara hediye etmek isetediklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Kupadaki son yarım saat, ve bugünkü oyunla neyin ne olduğu gösterdik. Farkımız ortaya çıkıyor. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek daha farklı da olabilirdi. Olaya tek kupa olarak bakmıyoruz, iki kupa olarak bakıyoruz. İnşallah böyle oynamaya devam ettikçe hedeflediğimiz yerlere geliriz. Bu senenin bizim için çok büyük önemi olduğunu biliyoruz. İki kupayı kaldırarak taraftarımıza hediye edeceğiz" dedi.

Tribünlere dikkat çeken Volkan, "Trabzonspor'u en iyi şekilde ağırladığımızı düşünüyorum. Ne sahaya madde atıldı ne de küfür edildi. Diğer taraftarların da bunu örnek almasını temenni ediyorum. Her gittiğim statta küfür yiyorum, alıştım ama olmaması gerekir" diye konuştu.

Şampiyon olacaklarını söyleyen Volkan Galatasaray maçı ile ilgili ise şu açıklamalarda bulundu:

"Biz şampiyon olacağız ve bütün camia olarak kutlayacağız. Şampiyon olmak istiyoruz, Galatasaray'ı evinde de yeneceğiz. 6'da 6 yapmak istediğimizi söylemiştik. Bugünkü oyunumuzu gösterdiğimiz zaman bunu başarabiliriz. Hak eden taraf, hak eden camia bizleriz. İnşallah hak yerini bulacak."

PAYLAŞ