Volkan Demirel Logo
07AĞUSTOS 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Hedeflerimiz Doğrultusunda İlerliyoruz"

Kalecimiz Volkan Demirel, öncelikle olarak bugün vefat eden eski mili futbolcumuz Selçuk Yula’nın vefatının kendilerini çok üzdüğünü belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri doğrultusunda yollarına devam ettiklerini ifade eden Volkan, yeni isimlerle daha da güçlendiklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, “Bugün farklı duygularla sahaya çıktık. Selçuk Yula’nın vefatı bizi çok üzdü. Son maçta da bizimle beraberdi. Ailesine tekrar başsağlığı diliyoruz. Her zaman ailesinin yanındayız” dedi.

Ardından karşılaşmayı değerlendiren Volkan, “İlk maç, Salzburg adına iyi bir maçtı. Sezon başı olduğu için zor maçtı, bizim için. Burada taraftarımızın önünde oynayan ve  tecrübeli olan bizdik. Yenik durma düşmemize rağmen maçı çevirdik. Salzburg Avrupa’da  bilinen bir takım olmamasına rağmen genç ve yetenekli oyunculardan kurulu.  Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Ait olduğumuz yere, Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Takım olarak, birbirlerine güvendiklerinin altını çizen başarılı file bekçisi, “Önemli olan takımın başarısı. Bugün ben iyi oynarım, yarın başka bir arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Cuma günü Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerinin belirleneceğini hatırlatılması üzerine Volkan, “Bu satten sonra rakip fark etmiyor. Sahada bizim kendi oyunumuzu oynamamız önemli.  Yeni isimlerle daha da güçlendik. Yolumuza devam edeceğiz” dedi. Pazar günü Kayseri’de oynanacak Süper Kupa finalinde görev alamayacağı için üzgün olacağını belirten Volakn, Kayseri’ye giderek,takım arkadaşlarına destek vereciğini ifade etti.

PAYLAŞ