Volkan Demirel Logo
05OCAK 2018
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "İlk Yarıdaki Puan Kayıplarını Yaşamayacağız"

Profesyonel Futbol Takımımız Kaptanı Volkan Demirel, ligin ikinci yarısında, ilk yarının ilk periyodundaki puan kayıplarını yaşamadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

Takımımızın Antalya kampında yaptığı ilk antrenman sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Volkan Demirel, ilk yarıdaki takım ve kendi performansını ve “Lig uzun bir maraton. Futbolcuların durumu sezon içinde değişiyor. Ben de sezona iyi başlamadım. İlk yarının İlk periyodunda alabileceğimiz puan sayısının çok altında kaldık, ikinci periyotta ise iyiydik. Onun neticesinde de üst sıralara tırmandık” diye konuştu.

Ligin ikinci yarısı için de değerlendirmeler yapan Volkan Demirel, ikinci yarının başında, ilk yarıya göre daha iyi bir performans ortaya koyacaklarına inandığını söyledi. Volkan Demirel, “İkinci yarı için,  ligin ilk dönemindeki performansımızı sergilemeyeceğiz. Lig başladığında yeni bir takımdık, uyum sorunu yaşadık. İkinci yarı daha birbirine alışık ve birbirini tanıyan bir takım olacak. Ligin ilk yarısının ilk periyodundaki puan kayıplarını yaşamadan daha çok puan toplayarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ligde daha önce bu kadar çok takımın iç içe olduğu bir şampiyonluk yarışı yaşanmadığına dikkat çeken Volkan Demirel,  “Daha çok çalışıp daha çok isteyen hedefe ulaşacaktır” dedi. Sadece 3,-4 büyük kulübün değil arkadan gelen Anadolu takımlarının da şansı olduğunu söyleyen Volkan Demirel, “Seviyenin artmasıyla yarıştaki rakiplerimiz arttı. İzleyenler içini zevkli, bizim için de zorlu bir lig oluyor” dedi.

Ozan Tufan ve Robin van Persie hakkındaki sorulara ise Volkan Demirel, “Takım arkadaşlarımızın yanımızda olmasını isteriz ama bu işlere de biz girmeyiz. Hocanın, Yönetimin aldığı karardır. İnşallah geçici bir dönemdir van Persie’nin de burada olmasını isterdim. Ben gelen için sev iniyorum giden için de üzülüyorum” diye konuştu.

“Kovulmadığım sürece Fenerbahçe’den gitmem” ve “Galatasaray’a kim gelmiş kim gitmiş beni fazla ilgilendirmiyor” diyen Volkan Demirel, ligin ilk yarısındaki en büyük hayal kırıklıklarının Kayseri, Osmanlı ve Başakşehir şehir maçlarının son dakikalarında yedikleri goller olduğunu belirterek,  “Zaten onlar olmasaydı durumumuz da farkı olurdu. Ama bunların hepsi futbolun içinde var.  Ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Bu kadar ilgi çekmesi de bu yüzden. Geçen basket maçına gittim. Basket güzel bir spor ama futbol başka bir dünya. Futbol bunların bir kademe önünde. Güzel bir spor futbol” diye konuştu.

Cenk Tosun transferine sevindiğini belirten Volkan Demirel, “Cenk’i tanıyorum Türkiye adına çok büyük bir transfer. İnşallah oradaki her kaleciye gol atar” dedi.

Volkan Demirel, Göztepe kalecisinin ilk yarınının en iyi kalecisi olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.


PAYLAŞ