Volkan Demirel Logo
01KASIM 2020
Volkan Demirel’in koleksiyonunda bulunan resimler Artweeks Akaretler’de sergileniyor

Volkan Demirel’in koleksiyonunda bulunan resimler Artweeks Akaretler’de sergileniyor

Futbol A Takımımızın yardımcı antrenörü Volkan Demirel ve Baha Toygar’ın koleksiyonunda bulunan resimler Artweeks Akaretler’de sergileniyor.

Küratörlüğünü Ekrem Yalçındağ’ın yaptığı sergide birbirinden özel resimler sanatseverlerle buluşuyor.

Artweeks Akaretler’de 28 Ekim Çarşamba günü başlayan sergi 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

Covid-19 salgını kapsamında tüm tedbirlerin alındığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Sergi ile ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, sözlerine geçtiğimiz gün aramızdan ayrılan mesai arkadaşımız Dilay Kemer ve İzmir’de yaşanan deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza baş sağlığı dileyerek başladı. Demirel, “Dilay kardeşimizin ailesine ve İzmir’de hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum.  Bu iki acının üstüne serginin bu şekilde olması tadımızı kaçırdı. Tekrardan başsağlığı diliyorum” dedi.

Sergi ilgili bilgi veren Futbol A Takımımızın yardımcı antrenörü Volkan Demirel, “Aşağı yukarı 7-8 yıllık bir emek bu. Hakikaten sevgi, emek ve duygu istiyor. Tablo, eser, biriktirme merakım ilk başladığında bu kadar ileri boyuta taşınacağını hiç düşünmüyordum. Bir aile dostum sayesinde sanatı tanıdım, sağ olsun.  Severek ve gönül vererek; sanatçı ağabeylerimle ve değerli hocalarımla tanıştım, hem de eser toplamaya başladım. Tamamen severek ilerledim ve koleksiyona dönüşeceğini bilmiyordum. 7-8 senenin sonrasında Ekrem hocam geldi ve projesinden bahsetti. Kendisi Türkiye’nin çok önemli hocalarından ve sanatçılarından birisi. Beni çok takdir ettiğini söyledi. Onun bana böyle bir teklifle gelmesi beni gururlandırdı ve ne kadar doğru bir iş yaptığımı gördüm. Proje ya da yatırım amaçlı hiç düşünmedim. Tamamen kızlarımın gelecekteki sevgisi, benim gibi sanata aşık ve gönül veren biri gibi olmaları için bu işe gönül verdim. Doğru yaptığım işte de yürümeye devam edeceğim” diye konuştu.

Fotoğraflar: Semih Bahadır
 

PAYLAŞ