Volkan Demirel Logo
25AĞUSTOS 2012
Volkan Demirel: “Türk Futboluna Yakışan Bir Maç Oldu”

Volkan Demirel: “Türk Futboluna Yakışan Bir Maç Oldu”

Kalecimiz Volkan Demirel, Gaziantepspor ile oynanan maçın Türk sporuna, Türk futboluna yakışacak türden olduğunu belirterek, "Bundan sonraki süreçte her şeyin üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Türk futbolu içerisinde bu türden maçların olmasını isteriz" dedi.

Maçın ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Volkan Demirel; "Bundan sonraki süreçte her şeyin üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Türk futbolu içerisinde bu türde maçların olmasını isteriz. Sahaya yansıması gereken mücadele bu akşamki karşılaşma gibi olmalı. Tabi gol de yenecek, gol de atılacak ama bugünkü futbol bu ikisini de içinde barındıran ve kalitenin olduğu bir maç izlememizi sağladı. Dilerim ki hep böyle olur" açıklamasında bulundu.

Yaşadığı sakatlık sonrası kaleyi Mert Günok'a devretmesiyle de ilgili açıklamalarda bulunan Demirel; "Mert'in bu akşam neler yapabileceğini herkes gördü. Adeta kalede devleşti. İyi bir mücadele, başarılı bir maç çıkardı. Ben zaten gerek Mert olsun, gerek Serkan olsun gerekse de Erten olsun, hepsi birbirinden değerli kardeşlerimdir. Hepsi de iyi birer kalecidir" şeklinde konuştu.

Son olarak sakatlığı hakkında da konuşan Volkan Demirel; "Benim iyi olmam için aklımda olan bir tarih var. Zamanla daha iyi olacağım. Doktorlarımızın yaptığı testler sonrası durumumun daha da iyi gittiğini öğrendik. Özellikle de bugün aldığımız MR sonuçları bizi sevindirdi. En kısa zamanda iyileşerek, takımdaki yerimi almak istiyorum." dedi.

PAYLAŞ