Volkan Demirel Logo
31EKİM 2011
Volkan: “Fenerbahçe Demek, Onur Demek, Şeref Demek”

Volkan: “Fenerbahçe Demek, Onur Demek, Şeref Demek”

Kalecimiz Volkan Demirel, maçın 6. dakikasından itibaren 10 kişi kalan takım arkadaşlarının çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Fenerbahçe demek büyük bir camia demek. Fenerbahçe demek; onur demek, şeref demek. Biz de bu şerefi en iyi şekilde yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz" dedi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel,  "Arkadaşlarımı tebrik etmekten başka söyleyecek bir şey yok. 10 kişi kaldık. İlk devre sanki biz tam kadro, rakip eksik gibiydi. Orta sahadan rakibi çıkarmadık. Bu çalışmayla veya kondisyonla alakalı değil. Kenetlenmiş bir takımız. 3 günde bir maç oynuyoruz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

 

Hakemlerle ilgili soru üzerine Volkan, "Söyleyecek çok şey var ama susuyorum. Sonrasında cevaplar geliyor, ben cevap veremiyorum. Kazandığımız için çok mutluyum. Fenerbahçe demek büyük bir camia demek. Fenerbahçe demek; onur demek, şeref demek. Biz de bu şerefi en iyi şekilde yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

 

Caner Erkin’in performansına da değinen Volkan, "Son haftalarda yükselen formu vardı, daha da üstüne de koyacak. Arkadaşlarımın hepsi çok iyi mücadele etti ama Caner ön plana çıkanlandır" dedi.

PAYLAŞ