Volkan Demirel Logo
09TEMMUZ 2012
Volkan: “Sonuçta Fenerbahçe Daha Kuvvetli Bir Şekilde Geldi”

Volkan: “Sonuçta Fenerbahçe Daha Kuvvetli Bir Şekilde Geldi”

Kalecilerimizden Volkan Demirel, geçen sezon yaşananların ardından takım olarak Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdiklerini, bunun sonucunda da Fenerbahçe’nin daha kuvvetli bir hale geldiğini söyledi.

Bugün gerçekleştirilen sezon öncesi rutin sağlık kontrolünün ardından FB TV’ye açıklamalar yapan ve ilk olarak geçen sezonu değerlendiren Volkan Demirel, "Biz elimizden gelen Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdik. Bütün Türkiye de bizi takdir etti, rakip takımlar da alkışladı. Gönüllerde taht kuran bir takım olduk. Herkese, Fenerbahçelilik duruşunun nasıl olduğunu gösterdik. Şampiyon olamadık ama Türkiye Kupası’nı kazandık. Şimdi yeni bir sezon, yeni umutlar yeni düşünceler var. Çok iyi bir yolda ilerliyoruz. Çok iyi transferlerin geldiğini herkes görüyor. Ligimiz de gitgide kaliteli hale geliyor. Kuyt, Mehmet Topal ve Egemen’i transfer ettik. Bence 2-3 tane daha transfer gelecek. Geçen sezon zorunluluktan dolayı bozulmasına rağmen yine de çok kaliteli bir kadromuz vardı. O takıma 2-3 takviye yaparak daha da güçleneceğiz. Önümüzdeki sezonun en güçlü adayı biz olacağız" diye konuştu.

Taraftarın gücüyle buralara geldiklerini söyleyen Volkan Demirel, "Geçen sezon çok güzel bir birliktelik gösterdik. Taraftarın gücüyle biz bunları sergiledik. Sonuçta Fenerbahçe daha kuvvetli bir şekilde gelmiştir. Açık yüreklilikle söylüyorum. Başkanımızın özgürlüğüne kavuştuğu gün, en mutlu günümdü. Özgürlüğüne kavuşması bizim için büyük mutluluktu. Bazıları bunu kestiremiyor, zaten kestiremezler de. Başkanımızın aramıza dönmesiyle gücümüze güç, mutluluğumuza mutluluk katacağımızdan hiç şüphem yok. İnşallah kendisini toparlayacak ve en kısa sürede aramıza gelecek. Evine gittiğimde Aziz Yıldırım kimliğindeydi. Ancak aramıza geldiğinde ’Başkanımız’ kimliğinde olacak" ifadelerini kullandı.

Taraftardan, takıma verdiği desteğini sürdürmesini isteyen Volkan Demirel, "Biz kupalarla değil birliktelikle mutlu olan bir takımız. Herkes bunun bilincinde. Biz çok güzel yerlere geleceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ