Volkan Demirel Logo
09TEMMUZ 2012
Volkan İle Salih Antrenmanda

Volkan İle Salih Antrenmanda

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası mevkisindeki Fenerbahçe Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kampa bugün katılan Volkan Demirel ile soğuk algınlığı rahatsızlığı geçen Salih Uçan antrenmanda yer aldı. 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman dar alanda yapılan pas organizasyonları ile devam etti. Daha sonra 4 gruba ayrılan oyuncularımız 2 yarı sahada kurulan kalelerde dönüşümlü olarak maç yaptı. Çalışmalar yoğun yağmur ve sis altında gerçekleştirildi.

İzinli olduğu için kampa bugün katılan kalecilerimizden Volkan Demirel antrenmanı koşu çalışması ile tamamlarken, dün yapılan antrenmanlara soğuk algınlığı rahatsızlığı sebebiyle katılamayan Salih Uçan ise takımdaki yerini aldı. Salih çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

Antrenmana Katar’ın Lakhwiya Sport Club Company Kulübü’ne transfer olan Issiar Dia ile izinli olan Dirk Kuyt katılmadı.

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını 10 Temmuz Salı günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına kapalı, 18.00’deki antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
VOLKAN, İLE, SALİH, ANTRENMANDA